Alida Marstrand Chokolade /v Gunhild Persson
Gunhild er uddannet konditor hos Taffelbay i Hellerup og har arbejdet i konditorbranchen i mange år. Hun har desuden erfaring med chokolade og produktudvikling fra Magasins Chokolader og har nu, med stor succes, gensplejset konditoren og chocolatieren. Gunhild går meget op i kvalitet, råvarer og håndarbejde, hendes passion er produktudvikling og kundeservice, og hun holder meget af at få en snak med kunderne om stort og småt.
Gunhild Persson fremstiller chokolade både anno nutiden men i særdeleshed også fra oprindelige opskrifter fra dengang i 1930'erne. Klassikere som marcipan med blomme og cognac, fondant-konfekt og syltede ingefær med mørk chokolade er stadig efterspurgte varer, som udelukkende produceres her i Bredgade. Selv kongehuset finder Gunhilds håndlavede specialiteter uimodståelige, og det er da eventyrligt.
Gunhild Persson fremstiller chokolade både anno nutiden men i særdeleshed også fra oprindelige opskrifter fra dengang i 1930'erne. Klassikere som marcipan med blomme og cognac, fondant-konfekt og syltede ingefær med mørk chokolade er stadig efterspurgte varer, som udelukkende produceres her i Bredgade. Selv kongehuset finder Gunhilds håndlavede specialiteter uimodståelige, og det er da eventyrligt.
Karin Pedersen er ansat som PR- og kommunikationsansvarlig. Hun er uddannet cand mag i dansk med speciale i kommunikation. Hun hjælper desuden med dekoration, produktion og ekspedition.