Vores chokoladeudvalg er en variation af tradition og modernitet. Mange af opskrifterne er, som Alida Marstrands mor havde nedskrevet dem i begyndelsen af 1900-tallet, mens andre er opskrifter, som Gunhild Persson har udviklet. Gunhilds passion er produktudvikling, men i høj grad også kvalitet og kundeservice. Du kan derfor være sikker på, at hvert enkelt stykke chokolade er produceret med omhu og kærlighed.
Vi har et stort udvalg af veganer-venlige chokolader, da vores mørke chokolade, marcipan og nougat ikke indeholder animalske produkter.
Holdbarhed: 4 uger efter købsdato. Flødeboller maks. 7 dage efter produktionsdag.
Opbevaring: Tørt i temperatur på 16 - 20 grader. (Kan opbevares i lufttæt plastikpose i køleskab. Chokolade tåler ikke fugt og lugt fra køleskabe).
Vi har et stort udvalg af veganer-venlige chokolader, da vores mørke chokolade, marcipan og nougat ikke indeholder animalske produkter.
Holdbarhed: 4 uger efter købsdato. Flødeboller maks. 7 dage efter produktionsdag.
Opbevaring: Tørt i temperatur på 16 - 20 grader. (Kan opbevares i lufttæt plastikpose i køleskab. Chokolade tåler ikke fugt og lugt fra køleskabe).
Chokolade
Vores mørke chokolade indeholder minimum 70 % kakao.
Vores lyse chokolade indeholder minimum 35 % kakao.
Vores hvide chokolade indeholder minimum 33 % kakao har stor efterspørgsel på hvid chokolade og har derfor også et varieret sortiment af dette.
Vores lyse chokolade indeholder minimum 35 % kakao.
Vores hvide chokolade indeholder minimum 33 % kakao har stor efterspørgsel på hvid chokolade og har derfor også et varieret sortiment af dette.
Det indeni
Marcipan
Vi benytter udelukkende marcipan med et mandelindhold på minimum 54 %. Mandlerne dyrkes i Middelhavsområdet.
Blød Nougat
Vores bløde nougat er fremstillet af minimum 42,5 % ristede hasselnødder, kakaomasse og kakaosmør.
Krokant
Krokant er hård knust nougat. Vi har vores helt egen opskrift, som smager himmelsk.
Fransk Nougat
Vi har udviklet vores helt egen opskrift. Den indeholder både mandler og pistacienødder.
Trøffel
Gunhild Persson fremstiller sine helt egne trøffelvarianter, hvor de vigtigste ingredienser er chokolade, fløde og passion.
Tørrede Frugter
Tørrede frugter lægger vi i blød i vores egen blanding af likør og spiritus.
Vi benytter udelukkende marcipan med et mandelindhold på minimum 54 %. Mandlerne dyrkes i Middelhavsområdet.
Blød Nougat
Vores bløde nougat er fremstillet af minimum 42,5 % ristede hasselnødder, kakaomasse og kakaosmør.
Krokant
Krokant er hård knust nougat. Vi har vores helt egen opskrift, som smager himmelsk.
Fransk Nougat
Vi har udviklet vores helt egen opskrift. Den indeholder både mandler og pistacienødder.
Trøffel
Gunhild Persson fremstiller sine helt egne trøffelvarianter, hvor de vigtigste ingredienser er chokolade, fløde og passion.
Tørrede Frugter
Tørrede frugter lægger vi i blød i vores egen blanding af likør og spiritus.
Fondant
Fondant er fransk (fondre) og betyder smeltning, sikkert fordi det smelter i munden. Fondant er lavet af forskellige sukkerarter, glykosesirup og vand. Vores fondantkonfekt er fremstillet på gammeldags manér og fås som marcipan overtrukket med fondant og som fondantcreme ovetrukket med mørk chokolade. Vi laver vanilie-, viol-, citron-, pistachie-, hindbær- og mokkafondant.
Vores opskrift stammer helt tilbage fra Alida Marstrands tid. Hun har opskriften fra Frankrig, en feriedestination som hun og familen jævnligt rejste til.
Se vores udvalg af fondantvarianter her
Vores opskrift stammer helt tilbage fra Alida Marstrands tid. Hun har opskriften fra Frankrig, en feriedestination som hun og familen jævnligt rejste til.
Se vores udvalg af fondantvarianter her