Holdbarhed
Chokolade og fondant 4 uger efter købsdato.
Flødeboller maks 7 dage efter produktionsdag.
Opbevaring
Chokolade:
Tørt i temperatur på 16 - 20 grader.
Chokolade hører ikke til i køleskab, da det bliver fugtigt, gråt, taber smag og tager smag fra de andre varer, der opbevares i køleskabet, Hvis du opbevarer chokolade i køleskab, anbefaler vi, at chokoladerne pakkes tæt og holdes fugtfri i frostpose.
Fondant:
Hold chokolade og fondant adskilt, hvis det skal opbevares i mere end 2 dage for at undgå, at fondant bliver blødt og chokolade gråt.
Chokolade og fondant 4 uger efter købsdato.
Flødeboller maks 7 dage efter produktionsdag.
Opbevaring
Chokolade:
Tørt i temperatur på 16 - 20 grader.
Chokolade hører ikke til i køleskab, da det bliver fugtigt, gråt, taber smag og tager smag fra de andre varer, der opbevares i køleskabet, Hvis du opbevarer chokolade i køleskab, anbefaler vi, at chokoladerne pakkes tæt og holdes fugtfri i frostpose.
Fondant:
Hold chokolade og fondant adskilt, hvis det skal opbevares i mere end 2 dage for at undgå, at fondant bliver blødt og chokolade gråt.