Som de eneste i København producerer vi håndlavet fondantkonfekt
Marcipan med appelsin overtrukket med appelsinfondant (November-variant)
Se vores fondantudvalg nedenfor
Pris pr. 100 gram: 118,- kroner Pris pr. 1 kg: 1180,- kroner Fondantbrød 37,- kroner |
Fondant er sukkermasse af forskellige sukkerarter. Alida Marstrands opskrift stammer fra Frankrig. Fondant reagerer på temperatursvingninger, og derfor får konfekten ofte en marmor-agtig overflade.
Vores unikke fondantvarianter er baseret på marcipan og nøje udvalgt koncentrat. Marcipanmassen hånddyppes i fondant, og dekoreres, efter gammel tradition. Vi leverer fondant-æg til Kongehuset hver påske. Denne tradition blev bragt i stand af Dronning Ingrid, og vi er glade for, at HM Dronning Margrethe har ført den videre. Vi har stamkunder, der regelmæssigt køber fondant-konfekt hos os, og de fortæller spændende historier om dengang Alida Marstrand introducerede fondant til krigsramte København. Klik her for historien om Alida Marstrands chokolade. |