Som de eneste i København producerer vi håndlavet fondantkonfekt
|
Marcipan med appelsin overtrukket med appelsinfondant (November-variant)
Se vores fondantudvalg nedenfor
Pris pr. 100 gram: 118,- kroner Pris pr. 1 kg: 1180,- kroner Fondantbrød 39,- kroner |
Fondant er sukkermasse af forskellige sukkerarter.
Alida Marstrands opskrift stammer fra Frankrig. Fondant reagerer på temperatursvingninger, og derfor får konfekten ofte en marmoreret overflade. Vores unikke fondantvarianter er baseret på marcipan og nøje udvalgt koncentrat. Marcipanmassen hånddyppes i fondant, og dekoreres, efter gammel tradition. Vi leverer fondant-æg til Kongehuset hver påske. Denne tradition blev bragt i stand af Dronning Ingrid, og vi er glade for, at HM Dronning Margrethe har ført den videre. Vi har stamkunder, der regelmæssigt køber fondant-konfekt hos os, og de fortæller spændende historier om dengang Alida Marstrand introducerede fondant til krigsramte København. Klik her for historien om Alida Marstrands chokolade. |
